Onze visie

Tevreden patiënten = tevreden orthodontisten

Wat kunt u van ons verwachten, waar wil ons hele team ‘voor staan’?

  • Optimale kwaliteit, want een mooi en gezond gebit moet een heel leven meegaan.
    Behandeling in een ontspannen en gastvrije omgeving.
  • Onze tarieven zijn transparant en vergelijkbaar met het landelijk gemiddelde.
  • Onze assistentes zijn zeer ervaren en kunnen goed met kinderen (en pubers) omgaan.
  • Wij gebruiken de meest geavanceerde methoden en materialen.
  • Wij besteden veel aandacht aan bij- en nascholing, participeren in visitaties/audits en patiënt-tevredenheidonderzoeken; op basis daarvan mogen wij het VvO-keurmerk gebruiken.
  • Omdat wij veel met kinderen werken, steunen wij ook ‘Warchild’, een organisatie, die getraumatiseerde kinderen in oorlogsgebieden helpt om een menswaardige toekomst op te bouwen.

Tevreden patiënten = tevreden orthodontisten

Orthodontiepraktijk het Gooi stelt goede zorg voor elke individuele patiënt centraal. Niet alleen omdat dit leidt tot de beste resultaten, maar vooral omdat een persoonlijke benadering leidt tot een zo optimaal mogelijk behandeltraject. Wij geven heldere informatie over de mogelijke gebitsafwijkingen en de behandelmogelijkheden en er is altijd ruimte voor vragen.

Samenwerking tussen patiënt en behandelaar

Het is van groot belang dat er een goede samenwerking is tussen de patiënt en het team van behandelaars. Van Orthodontiepraktijk het Gooi kunt u kwaliteit en een gedegen voorlichting verwachten. Wij stellen alles in het werk om een optimaal resultaat te bereiken. Van de patiënt wordt een goede inzet, motivatie, doorzettingsvermogen en geduld gevraagd, waarbij een uitstekende mondhygiëne als vanzelf spreekt.

Kwaliteit in communicatie, medisch specialisme en techniek

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Goede communicatie én medisch specialisme vormen de basis voor onze dienstverlening. Gebruik van de meest geavanceerde materialen en methoden zorgt ervoor dat u kunt worden behandeld op een technisch hoog niveau.