De orthodontisten

Een team van gedreven specialisten

Orthodontisten

George Tsorovas – orthodontist en chef de clinique

De bekende Bussumse orthodontiepraktijk Het Gooi krijgt per april een nieuwe chef de clinique. De ervaren orthodontist Georgios (George) Tsorovas volgt praktijkeigenaar Christiane Scheijmans op, iets waar zij beiden enthousiast over zijn. George kijkt ernaar uit om patiënten en het team goed te leren kennen. Ook liggen er plannen om nieuwe behandelmethoden zoals aligners te introduceren.

Positief voor patiënten

George is een bekende in Bussum en kent voormalig praktijkeigenaren Christiane Scheijmans en Joep van Niekerk goed. Toen hij hoorde van hun vertrek zag hij kansen om de mooie praktijk onder zijn hoede te nemen. “Wij zijn blij met deze soepele overgang. Want zo kunnen de patiënten gewoon blijven vertrouwen op goede orthodontie. Zij merken alleen in positieve zin het verschil. Want het team blijft hetzelfde, er komt alleen een nieuwe vaste kracht bij die alles overziet.”

Voor de lange termijn

Met praktijkmanager Marjon en het team aan zijn zijde bouwt George verder aan Orthodontiepraktijk Het Gooi. “Ik verbind mij voor de lange termijn aan de praktijk, omdat die continuïteit erg belangrijk is voor de behandeling van onze patiënten. Zo is er altijd iemand die precies weet hoe hun behandelplan eruitziet en welke vervolgstappen er genomen moeten worden. Ik werkte eerder al vier en acht jaar voor andere praktijken in Nederland, vergelijkbaar met Het Gooi. Ik kijk ernaar uit om de ervaring die ik daar opdeed voor de patiënten in Bussum in te zetten.”

Geleidelijke intrede

Per april gaat George de eerste patiënten behandelen. Maar achter de schermen is hij al volop aan het werk. “Ik zit nu in de opstartfase. Samen met het team, praktijkmanager Marjon en PDA stem ik allerlei zaken af. Bijvoorbeeld over hoe we mijn afspraken met verwijzers regelen. Mijn intrede gaat dus geleidelijk en heel doordacht. Dat moet ook wel, want het is belangrijk dat ik goed beslagen ten ijs kom. Zodat niets mij in de weg zit om straks mee te groeien met de patiënten. Sommige van hen zie ik straks jarenlang heel regelmatig. Ik wil er alles aan doen om hen goed te leren kennen zodat we hen de beste, persoonlijke behandeling kunnen geven.”

Stabiliteit brengen, dan nieuwe stappen zetten

George ziet dat zijn jonge patiënten steeds drukkere agenda’s hebben, waar orthodontieafspraken nauwelijks in passen. “Tanden en kiezen sneller laten bewegen kan niet, maar afspraken slimmer plannen wel. Meer tijd tussen behandelingen inruimen en die afspraken efficiënter inrichten zijn voorbeelden van mogelijke vernieuwingen die daarbij aansluiten. Ook zien we mooie kansen om nieuwe behandelmethoden te introduceren, zoals aligners.

Maar dit zijn echt plannen voor de lange termijn. Mijn prioriteit is om de stabiliteit binnen de praktijk te waarborgen, zodat patiënten en collega’s weten waar zij aan toe zijn. En ervoor zorgen dat de praktijk bekend blijft staan als dé plek waar mensen goede zorg krijgen. Dat doe ik niet alleen, maar samen met het hele team van ortho- en balieassistentes en de praktijkmanager.”

BIG-nummer: 49910869302

Praktijkmanager

Marjon Mijnhout

Officemanager

Jacqueline

Balie secretaresse

Orthodontie assistenten

Omloopassistente

Alle orthodontisten zijn o.a. lid van de NMT, VvO, ANT, NVOS en zijn ingeschreven in het Bigregister en Specialistenregister.