De orthodontisten

Een team van gedreven specialisten

Orthodontisten

Ligia Becherescu – orthodontist

Ze zeggen ‘Doe wat je leuk vindt en je hoeft nooit meer te werken’. Ik voel het nog iedere dag wanneer ik met collega tandartsen en patiënten mag samenwerken om een nieuwe glimlach/gebitssituatie ‘op maat’ te creëren die het algehele welzijn verbetert. Ik ben Ligia. In 2008 ben ik als tandarts in Roemenië afgestudeerd. Eind 2012 heb ik mijn specialisatie in orthodontie afgerond en sindsdien ben ik uitsluitend als orthodontist werkzaam. Gedreven door een grote passie op dit gebied heb ik deelgenomen aan workshops, cursussen en congressen over de hele wereld. Welkom in onze praktijk.

BIG-nummer: 69919119902

Mechteld van den Bosch – orthodontist

Graag wil ik me voorstellen. In 2013 ben ik afgestudeerd als tandarts aan ACTA. Na een aantal jaar als tandarts te hebben gewerkt bij meerdere praktijken in Amsterdam en in het AMC, ben ik de 4- jarige specialisatie tot orthodontist gaan volgen aan ACTA. Ik ben enorm bevlogen en enthousiast over het vak orthodontie, mijn fijne motoriek, oog voor detail en esthetiek, sociale vaardigheden, creativiteit en ruimtelijk inzicht kan ik goed benutten in dit vakgebied. Verder vind ik het leuk om met kinderen om te gaan en ze op een positieve manier te motiveren om mee te werken met de beugelbehandeling. Ik realiseer me goed dat een beugelbehandeling een samenwerking is tussen de patiënt en de orthodontist, daarom kijk ik ook erg naar de persoon en luister ik goed naar de behandelwensen en geef ik eerlijk advies, niet iedereen komt in aanmerking voor een beugel. Naast mijn orthodontische werkzaamheden ben ik ook bezig met wetenschappelijk onderzoek. Verder ben ik een trotse moeder en vaak creatief bezig en houd van sporten.

BIG-nummer: 29916888302

Angelo Palper – orthodontist

BIG-nummer: 99919954602

Praktijkmanager

Marjon Mijnhout

Officemanager

Jacqueline

Zaalhoofd

Joanne

Zaalhoofd

Morsal

Balie secretaresse

Orthodontie assistenten

Omloopassistente

Alle orthodontisten zijn o.a. lid van de NMT, VvO, ANT, NVOS en zijn ingeschreven in het Bigregister en Specialistenregister.