De orthodontisten

Een team van gedreven specialisten

Orthodontisten

Christiane Scheijmans – orthodontist

Drs. Christiane M.J. Scheijmans heeft haar studie Tandheelkunde gevolgd aan de Universiteit van Utrecht tussen 1983-1988. Voordat zij haar specialisten opleiding begon in januari 1989 aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) heeft zij nog enige maanden gewerkt in de algemene praktijk. Haar 4-jarige specialisten opleiding rondde zij af in januari 1993, waarna zij ruim een jaar door heel het land als orthodontist in verschillende praktijken heeft waargenomen. Vanaf juni 1994 is zij haar eigen orthodontiepraktijk op dit huidige adres begonnen. Daarnaast heeft zij naast de algemene praktijk een aantal jaren het schizis team in het Amsterdams Medisch Centrum versterkt.

BIG-nummer: 89023725802

Joep van Niekerk – orthodontist

Drs. Joep H. van Niekerk studeerde Tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van zijn tandartsdiploma in 1976 heeft hij o.a. in Amsterdam en Huizen als tandarts gepraktiseerd. Verder was hij vele jaren verbonden aan Amsterdamse Universiteit als klinisch docent. Uit enthousiasme en passie voor de orthodontie, besloot hij zich te specialiseren tot orthodontist aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Na deze 4-jarige specialisatie is hij sinds 1997 werkzaam in de praktijk te Bussum en Amsterdam van 1997 tot 2016.

BIG-nummer: 29022970702

Evelyn Rohof – orthodontist

Drs. Evelyn C.M. Rohof studeerde Tandheelkunde aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Na het behalen van het diploma heeft zij een paar jaar als tandarts in de algemene praktijk gewerkt in o.a. Nijmegen en Almelo.

In 2013 is zij begonnen aan haar 4 jarige fulltime specialisatie tot orthodontist aan het Universitair Medisch Centrum Groningen. Na het afronden van haar opleiding werkt zij twee dagen per week bij Orthodontiepraktijk het Gooi.

Daarnaast werkt zij twee dagen per week in een Orthodontiepraktijk in Barneveld.

BIG-nummer: 39915326302

Praktijkmanager

Marjon Mijnhout

Officemanager

Jacqueline

Zaalhoofd

Aafke

Zaalhoofd

Morsal

Balie secretaresse

Orthodontie assistenten

full

Omloopassistente

Alle orthodontisten zijn o.a. lid van de NMT, VvO, ANT, NVOS en zijn ingeschreven in het Bigregister en Specialistenregister.